Atelier de Veer is een initiatief van Harm de Veer. Wij staan voor tijdloze ontwerpen met een moderne kijk op de wereld. Denk hierbij aan meubels en kunst. Geen wegwerpproducten, maar design dat met een tijdloos ontwerp overeind blijft in de loop van de jaren. Dit alles volgens een visie dat in deze huidige tijd past.

De visie van Atelier de Veer is simpel, maar gaat niet altijd volgens de makkelijkste weg.

Wij zoeken op verschillende manieren connecties met lokale partijen. Hierbij spelen de volgende kernwoorden de hoofdrol: Mooi, tijdloos, lokaal vakwerk en plezier! En dit allemaal verpakt in passie! 

Mooie ontwerpen realiteit maken door een mooi proces. Doordat we deze nauwe banden in de loop der tijd hebben ontwikkeld, hebben we ervoor gezorgd dat er een prettige samenwerking is ontstaan binnen de diverse takken van sport. Ieder persoon op de plaats waar hij/zij op zijn best is, in de breedste zin van het woord.

Een visie is natuurlijk altijd aan tijd en ontwikkelingen onderhevig. De wereld verandert en wij worden wijzer. Dit betekent dan ook dat de wegen naar nieuwe kansen om deze visie te versterken altijd welkom zijn. Wij van Atelier de Veer nodigen u dan ook uit om mee te denken en ons uit te dagen. Met andere woorden; "Kom maar op!".

Veel plezier met uw bezoek aan onze site. Hopelijk brengen wij u inspiratie.

Harm de Veer

© 2021 - 2024 Atelier de Veer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel